Hoe veilig is mijn edelmetaal opgeslagen?

Welke documenten ontvang ik van AmsterdamSafe?
October 22, 2018
Hoe weet ik dat mijn edelmetaal er echt ligt?
October 22, 2018

Hoe veilig is mijn edelmetaal opgeslagen?

Allereerst is er de veiligheid van de kluizen van AmsterdamSafe. De beveiliging van AmsterdamSafe is conform (hoogst haalbare) Europese normen. Naast de uitgebreide gebouwbeveiliging bevindt het gebouw zich in een door de Koninklijke Marechaussee beveiligd gebied. Dit maakt de responstijd bij calamiteiten extreem kort. Door de combinatie van hoogwaardige kwaliteit van de kluizen en interne beveiliging valt met recht te stellen dat er geen veiligere locatie bestaat voor de particulier in Nederland.

AmsterdamSafe werkt samen met onafhankelijke en deskundige organisaties en heeft een vast team van loyale medewerkers die reeds jaren aan AmsterdamSafe zijn verbonden. Alle medewerkers hebben naast een Verklaring Omtrent Gedrag een uitgebreide screening ondergaan van het Ministerie van Justitie en het gespecialiseerde veiligheidsconsultantsbureau/recherchebureau Interseco. De betrouwbaarheid van AmsterdamSafe is dus zowel op het gebied van veiligheid als betrouwbaarheid boven iedere twijfel verheven.

De processen van AmsterdamSafe zijn daarbij onderworpen aan controles van de Autoriteit Financiële Markten en de Douane. Hieruit volgt de hoogste standaard van accurate en betrouwbare bedrijfsvoering. Deze standaarden zijn vastgelegd en worden bevestigd door een vergunning van de AFM en het AEO certificaat van de Douane.

Category: Veiligheid

Leave a Reply