Secure vault complex

Buying and selling directly from storage

Fully inshured

VAT-free silver and platinum

100% allocation

 

Veilig kluizencomplex

Het kluizencomplex van AmsterdamSafe voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Hoe dat werkt kunnen we niet vertellen, maar een virtuele tour met onze CEO Luc van Hecke kunnen we u wel aanbieden.

 

Direct aan- en verkopen

Via AmsterdamGold kunt u aankopen rechtstreeks in u kluis laten plaatsen of uit uw kluis verkopen. Direct handelen via AmsterdamGold is veiliger en eenvoudiger zonder extra kosten.

 

Verzekering

Edelmetaal in de kluizen van AmsterdamSafe is verzekerd tegen terrorisme, oorlogshandelingen en natuurrampen (zoals overstromingen, blikseminslagen en aardbevingen). Ook confiscatie door de overheid, diefstal en de gevolgen van vliegrampen vallen  ook onder de dekking van AmsterdamSafe. Wanneer uw edelmetaal beschadigd raakt of verloren gaat zal het worden vervangen door edelmetaal in dezelfde hoeveelheid en kwaliteit. De verzekeraars van AmsterdamSafe zijn Achmea Schadeverzekeringen NV, Delta Lloyd Schadeverzekeringen NV, HDI-Gerling Verzekeringen NV, REAAL Schadeverzekeringen NV, Allianz Nederland Corporate Schadeverzekeringen NV en NIPPONKOA Nederland NV. In het overleg met de verzekeraars wordt AmsterdamSafe bijgestaan door Leons assurantiemakelaars.

 

Btw-vrij

AmsterdamSafe biedt de mogelijkheid om zilver, platina en palladium btw-vrij op te slaan in een speciaal beveiligd douane-entrepot op de Schiphol. Als koper van dat edelmetaal bent u dan geen 21% btw verschuldigd. Bijkomend voordeel is dat uw edelmetalen toch bereikbaar in Nederland zijn en goed beveiligd liggen opgeslagen.

 

100% Allocatie

100% Allocatie betekent dat het edelmetaal voor 100% aanwezig is en volledig is gekoppeld aan uw eigen account. Als u 4 keer 250 gram goud in opslag laat nemen liggen exact die baren in uw kluis. AmsterdamSafe zal nooit deze baren vervangen voor een goudbaar van een kilo en al helemaal niet opslaan als aandeel in een grotere goudbaar. Op deze manier kan er onder geen twijfel ontstaan over uw eigendomsrecht.

 

parallax background

Heeft u vragen? Wij horen het graag.