• Nederlands

Volledig verzekerd

De uitgebreide dekking van AmsterdamSafe:

Edelmetaal in de kluizen van AmsterdamSafe is verzekerd tegen terrorisme, oorlogshandelingen en natuurrampen zoals overstromingen, blikseminslagen, aardbevingen en confiscatie van de overheid. Diefstal en de gevolgen van vliegrampen vallen vanzelfsprekend ook onder de dekking van de verzekering van AmsterdamSafe. U bent kortom te allen tijde verzekerd van het edelmetaal dat u opslaat bij AmsterdamSafe.

Wat keert de verzekering van AmsterdamSafe uit:

Wanneer uw edelmetaal beschadigd raakt of verloren gaat zal het worden vervangen door edelmetaal in dezelfde hoeveelheid en kwaliteit. Hierdoor loopt u geen risico op waardeverlies door extreme marktomstandigheden (koersschommelingen) of geldontwaarding in de periode volgend op eventuele calamiteiten. U bent hierdoor verzekerd van financiële zekerheid die edelmetaalbezit biedt.

Welke verzekeraars zorgen voor de dekking van AmsterdamSafe:

De  verzekeraars van AmsterdamSafe zijn Achmea Schadeverzekeringen N.V. (Avéro), Delta Lloyd Schadeverzekeringen NV, HDI-Gerling Verzekeringen NV, REAAL Schadeverzekeringen NV, Allianz Nederland Corporate Schadeverzekeringen NV en NIPPONKOA Nederland NV. In het overleg met de verzekeraars wordt AmsterdamSafe bijgestaan door Leons assurantiemakelaars.

parallax background

Vragen?