Over AmsterdamSafe

Het AmsterdamSafe keurmerk

100allocatie
100% allocation AmsterdamSafe werkt volgens het principe van 100% allocatie. Dat betekent dat uw edelmetaal volledig op uw accountnummer en naam bewaard wordt, er is dus nooit sprake van gedeelde opslag.

AFM
AFM vergunning Uw vertrouwen staat voor AmsterdamSafe centraal. De vergunning en het toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten bevestigt voor u de betrouwbaarheid en professionaliteit van AmsterdamSafe. (NB. Vergunning is verleent aan ons moederbedrijf AmsterdamGold)

earnstandyoung
Audits Ernst & Young Meerdere keren per jaar laat AmsterdamSafe objectief de opgeslagen edelmetalen tellen en controleren door het gerenommeerd accountantskantoor Ernst & Young. Deze rapportages zijn uiteraard voor u beschikbaar.

marktleider-europa
Europees marktleider in edelmetaalopslag AmsterdamSafe is het grootste gespecialiseerde edelmetaalbedrijf van Europa op de particuliere markt.

btwvrij
Btw-vrije opslag Als u bij de partners van AmsterdamSafe zilver, palladium of platina van buiten de EU aankoopt. Kunt u dankzij het douane-entrepot van AmsterdamSafe btw-vrij zilver, palladium en platina kopen en opslaan.

veiligheid
Veiligheid van het hoogste niveau De locatie van het kluizencomplex op Schiphol valt binnen door de Marechaussee beveiligd gebied en zit bij het hoofdkantoor van Securitas. De kluizen en het kantoor zijn zowel elektronisch als fysiek volgens de hoogst haalbare normen beveiligd.

brandveilig
Brandveilige opslag Bescherming tegen calamiteiten is bij de opslag van waardevolle goederen belangrijk. Het kluizencomplex van AmsterdamSafe is daarom volledig brandveilig ingericht.

medewerkers2
Gescreende medewerkers Alle medewerkers hebben naast een Verklaring Omtrent Gedrag een uitgebreide screening ondergaan van het Ministerie van Justitie en het gespecialiseerde recherchebureau Interseco.

discretedienstverlening
Discrete dienstverlening Zowel voor de veiligheid als uw privacy is discretie van het grootste belang. Hiermee wordt zowel bij de administratie, de transporten als een eventueel bezoek nadrukkelijk rekening gehouden.

vipkluis
VIP Kluis Het kluizencomplex van AmsterdamSafe bestaat uit kluizen van verschillende omvang met de hoogste veiligheidskwalificaties. Wanneer u een voorkeur heeft voor een bepaalde vorm van opslag of kluis zijn persoonlijke oplossingen in overleg mogelijk.

verzekerd
Volledig verzekerd Noch door stormen, aardbevingen, vliegrampen, blikseminslag, overstromingen, diefstal of vandalisme kunt u uw edelmetaal bij AmsterdamSafe verliezen. Uw edelmetaal is volledig verzekerd.

AEO-certificering
AEO douane-certificatie AmsterdamSafe beschikt over een Authorised Economic Operator (AEO) douane-certificaat. De Douane kent AmsterdamSafe hiermee speciale status toe. Deze maakt transport veiliger, sneller en discreter.

altijdtoegang
Altijd toegang tot uw edelmetaal Een afspraak voor de bezichtiging of het afhalen van uw edelmetaal kan binnen een werkdag geregeld worden.

beursgenoteerd
Beurs genoteerd De eigenaar van AmsterdamSafe is het beursgenoteerde Value8. Dit betekent dat de bestuurders van AmsterdamSafe onder direct toezicht staan van de AFM en een raad van commissarissen.

betrouwbaar
Betrouwbaarheid Betrouwbaarheid staat centraal bij de dienstverlening van AmsterdamSafe. Dit blijkt uit de AFM certificering het AEO douane-certificaat en de audits van Ernst & Young, maar vooral uit de ervaring die u heeft als AmsterdamSafe klant.

Kluis
24/7 beveiligd De kluizen van AmsterdamSafe worden 24 uur per dag professioneel bewaakt door eigen en externe beveiligers. Er wordt dus altijd scherp toezicht op uw edelmetaal gehouden.

hackerproof
Digitale zekerheid Zowel tegen fysieke als digitale inbraken is AmsterdamSafe goed beveiligd. De servers en administratie van AmsterdamSafe zijn niet benaderbaar door computers buiten het interne netwerk.

flexibel
Flexibiliteit U kunt via AmsterdamSafe niet alleen snel en veilig edelmetaal opslaan, maar ook eenvoudig verkopen, bijkopen, bezichtigen of afhalen. Dat is de flexibele dienstverlening van AmsterdamSafe.

Transport
Beveiligd en verzekerd transport AmsterdamSafe biedt u de mogelijkheid uw edelmetaal veilig te verzenden of te laten bezorgen. De transporten van AmsterdamSafe zijn volledig verzekerd, u loopt dus geen risico op verlies of diefstal.

privateopslag
Geen onderdeel Bank AmsterdamSafe is geen onderdeel van een bank en houdt zich dus niet bezig met risicovolle en ingewikkelde beleggingsconstructies. Bij AmsterdamSafe weet u wat u heeft.

[/one_half_last]

Klantenservice

AmsterdamSafe B.V.

vaantjeamsterdamsafe
Pelikaanweg 8 1118 DX Schiphol T: 020 658 95 58