• Nederlands

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Vanzelfsprekend staat het u vrij uw edelmetaal op te halen of te verkopen wanneer u dat wenst. Ook het bijkopen van edelmetaal kan 24 uur per dag 7 dagen in de week. Via AmsterdamGold kunt u orders plaatsen om tegend actuele koersen uw edelmetaal te verkopen of bij te kopen.  

Als u het edelmetaal uit opslag wenst op te halen is dat uiteraard ook mogelijk. Het kan enkele werkdagen duren voordat het edelmetaal voor u klaarstaat in de showroom. Strikte veiligheidsprocedures die gelden voor het personeel bij het betreden van het kluizencomplex zijn de reden dat het edelmetaal niet altijd direct voor u kan worden klaargezet.  

NB. U heeft de mogelijkheid om btw-vrij zilver, palladium of platina uit het douane-entrepot van AmsterdamSafe te verkopen, dit edelmetaal kan niet worden opgehaald. Invoeren van btw-vrij edelmetaal brengt zodanig hoge kosten mee dat wij deze dienst niet langer aanbieden. Neem telefonisch contact op voor de mogelijkheden om btw-vrij zilver om te zetten naar zilver dat met een gunstigere fiscale constructie kan worden ingevoerd.

 

parallax background

Vragen?