Het Bedrijf

AmsterdamSafe

is specialist in de opslag van edelmetaal voor particulieren. Het op Schiphol gevestigde kluizencomplex van AmsterdamSafe is de grootste particuliere edelmetaalopslag van Europa. AmsterdamSafe is een dochteronderneming van Nederlands grootste edelmetaalretailer AmsterdamGold. AmsterdamSafe bewaart edelmetaal voor u en namens u. Wanneer u edelmetaal opslaat in de kluizen van AmsterdamSafe weet u zeker dat het veilig, verzekerd en onbetwistbaar van u is.

goudopslag
goudsmelterij

AmsterdamSafe

werkt namelijk volgens het principe van 100% allocatie en met hoogwaardige beveiligingstechnieken. Edelmetaal beschermt uw vermogen en AmsterdamSafe uw edelmetaal. Met de hoogwaardige kluisbeveiliging en de waterdichte verzekeringen is uw bezit is veilig. Om dergelijke zekerheid te kunnen garanderen werkt AmsterdamSafe zowel met beproefde methoden als innovatieve oplossingen.

Uniek

AmsterdamSafe is de eerste met btw-vrije zilver-, palladium- en platinaopslag in Nederland en biedt oplossingen op maat. Met de exclusieve Authorised Economic Operator status bij de Nederlandse Douane en een vergunning van de AFM is onze service gegarandeerd professioneel en betrouwbaar.

goudkluis

Klantenservice

AmsterdamSafe B.V.

vaantjeamsterdamsafe
Pelikaanweg 8 1118 DX Schiphol T: 020 658 95 58